SC Alavus naiset
 
                                                                                          PaSu - SC Alavus
                                                    2 - 2


Eräänä sateisena syyskuun viimeisenä lauantaina muuan uusi naisten joukkue nimeltä SC Alavus pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa toista naisjoukkuetta vastaan. Lukuisten pyyntöjen takia joudun kertomaan kyseisestä ottelusta ja myös hieman naisjoukkueesta nimeltä SC Alavus. Olkaa tarkkana!

I erä

Aina vaarallinen tai vaaraton ja erittäin arvaamaton hyökkäystriomme Anniina, Anita ja Tarja aloittivat PaSun vanhaa tuttua ykkösnyrkkiä Fiija-Sarita-Mari vastaan. Kapteeni Anita voitti aloituksen tyylikkäästi. Ensimmäinen erä ei alkanut tunnustellen, vaan molemmissa päissä viihdyttiin vuorotellen ja peli oli tasaista ja viihdyttävää. SC Alavus sai kuitenkin jo ensimmäisessä erässä pienen, mukavan paineen vastustajan päätyyn. Vetoja saatiin yli kaksikymmentä. Maalivahdit Minna ja Henna olivat kuitenkin tarkkoina (etenkin vanhoja joukkuetovereitaan vastaan) ja niinpä ensimmäinen erä oli maaliton.
Picture
                                               Pitäkää se 22! Numero 22 veti välillä ohi, välillä aivan muualle.

II erä

Toisessa erässä paine jatkui jokseenkin ja vetoja saatiin enemmän maalia päin kuin ohi (mikä saavutus ;D). PaSun "junnukenttä" pääsi kuitenkin yllättämään. PaSun tuttu pitkä päätyyn ja perään -taktiikka ei toiminut, ennen kuin Saara harhautti pakin ja pääsi pois kulmasta. Nätti syöttö suoraan lapaan Johannalle, joka oli ihan vapaana keskellä, täydellisellä laukaisupaikalla. Näin junnukentän sentterillä oli helppo työ laittaa pallo maaliin Alavuden ykköskentän harhaillessa missä sattuu. Mutta sattui niitä virheitä vastustajillekin. Pakki-pakki-syöttö epäonnistui, koska Iina ennakoi loistavasti tämän erikoisen kuvion ja katkoi syötön. Iinan kylmänviileä harhautus ja rystynosto oli ilman muuta ottelun tähtihetkiä. PaSu ei kuitenkaan luovuttanut. Saara-Johanna-Oona -ketju pyöritti peliä jatkuvasti Alavuden päässä. Alavuden rohkea, pakkien tukema hyökkäyspeli kostautui, kun Saaran johtama kenttä teki toisen maalinsa.
Picture
                                                                         Aina kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

III erä

Kolmas erä oli Alavuden ja maalipaikkoja oli paljon. Vedot vaan suuntautuivat pitkälle varaston oveen tai PaSun puolustukseen. Ajassa 9.33 SC joutui ottamaan aikalisän. Näin saatiin hyvä huilaustauko sekä hiottua kuviot kuntoon. Aikalisää seuranneesta sisäänlyönnistä luotiinkin hyvä maalipaikka, mutta vielä ei uponnut Hennan taakse. Anniinan tiukka karvaus tuotti kuitenkin tulosta viimeisellä minuutilla ja hän sai syötettyä mainion syötön alaviistoon Anitalle, joka oli vapaassa tekopaikassa. Niinpä Mari joutui lyömään mailaan takaapäin. (Kaikinpuolin tasapuolisesta tuomaroinnista huolimatta tästä tilanteesta voi tietenkin aina keskustella. Oliko se sitten maalintekotilanne... Ja nykyäänhän rankkarin lisäksi tuomitaan aina myös jäähy.) Joka tapauksessa peliä jatkettiin vain vapaalyönnillä. Sitä juonimaan meni ovela sentterimme Anita vierellään Sannamari ja Anniina. Muuriin asettuivat PaSulta Sarita, Mari, Janniina sekä alavutelainen keltapaitaa kantava Heli. Fiija kärkkyi ja piti vähän kauempana Tiinaa. Niinpä vaihtoehdot olivat selvät: syöttääkö Sannamarille, jonka veto kohdistuisi muuriin vaiko Anniinalle, joka hiipi vasemmalle ja jonka vedon edessä ei olisi ketään. Yllättäen todella kovan vedon omaava maalipyssy Sannamari ei saanutkaan syöttöä, vaan se menikin Anniinalle. Anniina ei tällä kertaa vetänyt ohi - olihan peliaikaa vain puoli minuuttia jäljellä. Näin pallo löytyi Hennan selän takaa ajassa 14.27. PaSu otti vielä aikalisän samassa ajassa ja kentällä nähtiin erikoinen kentällinen: Päivi, Sarita, Saara sekä Jenni ja Janniina. Kaikki kävi juuri kuten odotettiinkin: Alavus voitti aloituksen ja sai pallon PaSun päätyyn, josta Sarita haki sen ja yritti kuljettaa ylöspäin. Kumpikaan ei kuitenkaan saanut enempää vetoja ja niin peli päättyi mielenkiintoiseen 2-2-tulokseen.
Picture
                                                                                                    SE vapari.

Jotain piti kuitenkin vielä jättää salaisuudeksi, joten rankkarispesialisteja ei vielä paljastettu.

Ja ne kaikkien odottamat ottelun tähtipelaajat olivat:

Iina, Pirjo ja Kyllikki.

+ Eve! Ja kiitokset myös Juusolle kaikesta avusta ja kuvista.

Jenni
2/10/2010 10:07:53 pm

Pitäähän tätäkin hieman kommentoida :).
Jokaisella joukkueella on oma näkökulmansa kustakin pelistä, siitä ei pääse mihinkään ;).
Mutta todella mahtavia ja tarkkoja valokuvia pelistä. Kun itsekin saisi otettua samanlaisia :).

ReplyLeave a Reply.