SC Alavus naiset
 
Maalivahti, kaksi puolustajaa, sentteri, kaksi laitahyökkääjää. All Stars on siis suomeksi tähdistökentällinen. Siihen valitaan siis joka pelipaikalle sarjan paras kyseisen pelipaikan pelaaja. Hitaan Laidansuoristajan epävirallinen All Stars -joukkue valitaan yhden hengen raadin ristiriitaisten näkemysten perusteella. Tässä ehdokkaat Pohjanmaan naisten III-divarin kauden 10-11 All Stars -pelaajista:


Maalivahdit:

Henna Kortesmäki, PaSu

Minna Seppälä, SC Alavus

Maija Uusitalo, HiPa

Maalivahtien All Stars -valintaan vaikuttaa paitsi päästettyjen maalien määrä, myös se, kuinka iso tekijä maalivahti on joukkueessa. Kuuluisan sanonnan mukaanhan maalivahti on puoli joukkuetta. Jos maalivahdilla on jokin erityistaito verrattuna kanssatorjujiinsa, katsotaan se tietenkin eduksi.Oikeat puolustajat:

Johanna Yli-Tokola, HiPa

Iida Vähärautio, HiPa

Marjaana Rasku, ISB

Listan ulkopuolelle jäivät sellaiset omalle joukkueelleen tärkeät pelaajat kuin Susanna Friman sekä Remixin Janika Ollikkala sekä Sanna Ahtola. Niin, jos ihmettelet, miksei sinun nimesi ollut tässä, niin kerron, että tässä sarjassa riittää erinomaisia oikeita puolustajia. Näin ollen vilkaise vielä vasempien pakkien luettelokin. Jotkut pakit on siirretty vasemmalle, koska kaikki eivät voi olla oikeita puolustajia.Vasemmat puolustajat:

Suvi Mattila, KuRy

Jaana Hilli, SC Kokkola

Eveliina Jokinen, FBC Remix

Ks. oikeat puolustajat. Rightin pakit ovat aika harvassa tässä sarjassa kuitenkin. Siksi leftejä on myös tässä. Kaikki muutkaan eivät ehkä löydä itseään mieluisimmasta pelipaikastaan, mutta aina ei saa mitä haluaa.Sentterit:

Anne Harju-Ontto, SB Kauhajoki

Catharina Hästbacka, SB Vaasa III

Emmi Tietäväinen, KauWi

Erittäin vaikea valita vain kolme. Tässäkin tapauksessa listan ulkopuolelle jäi esimerkiksi Remixin loistavaa kahdensuunnan työskentelyä esittävä Iina Valli sekä toinen nuori ja nopea KuRy:n Siiri Sirviö. Lähes joka joukkueessa ykkössentteri on loistava pelinrakentaja, jolle on kertynyt syöttöpisteitä. Päästäkseen tälle listalle vaaditaan siis enemmän.Vasemmat laitahyökkääjät:

Outi Latva-Kokko, ISB

Anniina Mäkelä, SC Alavus

Katja Kankaansyrjä, KauWi

Nopeus ja laukaus - lähes jokaisen sarjan vasemman laiturin parhaat ominaisuudet. Katsotaan, mitä minä arvostan.. x) Mutta jokainen joukkue tarvitsee myös maalintekijän. Sitä ei voi kukaan kieltää. Ilman maalintekijää joukkue ei ole mitään. Ja tämän sarjan (monia) hitaita pakkeja vastaan nopeus on toinen huomioitava asia.Oikeat laitahyökkääjät:

Sallamari Koskinen, ISB

Mari Rantakangas, PaSu

Jonna Huhtaviita, SB Kauhajoki

Oikean laitahyökkääjän roolit eroavat joukkueittain paljonkin. Riippuu niin monesta asiasta; karvausprosentista, ketjukavereista, henkilökohtaisista ominaisuuksista. Oikeita laitahyökkääjiä yhdistää tässä kuitenkin muutama asia. Kaikki listalla olevat pelaajat pelaavat ennen kaikkea joukkueelleen.Näillä 18 pelaajalla pärjäisi aika hyvän tasoiselle joukkueelle. Jos jokin joukkue ottaisi vastaan haasteen, johon edellä mainitut pelaajat kutsuttaisiin, tarvittaisiin tietysti myös valmentajia. Eli eipä unohdeta heitä. Ehdottaisin tämän mestarijoukkueen valmentajiksi:

Rami Muurimäki, KauWi

Manne Niemelä, ISB

Kim Takala, FBC Remix


Joukkueenjohdosta ja huollosta päättävät valmentajat sitten (itse) myöhemmin ;D


Jokaisella paikalla (kenttäpelaajat) on keskimäärin 30 pelaajaa ja sarjassa näin ollen maalivahtien kanssa noin 165 pelaajaa. Yhden kauden perusteella en valitettavasti oppinut jokaisen pelaajan vahvuuksia ja heikkouksia. Joten jos unohdin jonkin joukkueen tärkeän pelaajan, niin ilmoittaisitteko siitä tänne, kiitos. Myös jos tiedät, kuka oli ehdottomasti paras jollakin pelipaikalla, niin kerro toki mielipiteesi. Kommentteja (ehdotuksia) otetaan vastaan vielä tämä viikko eli 27.3. asti voi vaikuttaa lopulliseen tähdistökentälliseen ;)- SM
Yksi vasureista ;)
21/3/2011 02:52:51 am

Ois kyllä tosi mahtavaa pelata näillä kolmella kentällä ;). Ois tosi mielenkiintosta pelata esim. spv:n uutta liigajoukkuetta vastaan ;D. Oisin ihan varma et me voitettais!! Ite kuitenkin arvostan taitojen lisäksi vähintään yhtä paljon joukkuehenkeä ja ihmisiä. Pelkällä taidolla ja kunnolla ei voiteta kaikkia vastustajia! Mun mielestä kentälliset kuulostaa hyvältä(tottakai kun kuulun ite tähtiin:DD), ite en keksis lisättävää, ainakaan tällä hetkellä. (Mutta toivottavasti joku muu keksii!)

Reply
ire
22/3/2011 12:30:31 am

aika kohdallee osuu noi kaikki : )

Reply
Tilastonikkari
22/3/2011 05:10:26 pm

Kohdilleen osuu, ainakin tilastoiden valossa nuo kentälliset. Senttereistä ja varsinkin osa laitureista ovat olleet vuodesta toiseen pistepörssin kärjessä.
Peliäly ja tilanteet siis hallussa.

Reply
Ehkä
22/3/2011 09:18:59 pm

olisin pakkilistalle harkinnut yhtä laitojen parissa viihtyvää pelinrakentajaa, ainakin erikoistilanteisiin.

Reply
Vaikeaa
22/3/2011 09:47:00 pm

olisi noita kolmea kentällisiä voittaa, jos joskus pääsisivät yhdessä pelaamaan samaan peliin:)
Hidas laidansuoristaja tehnyt jälleen loistavaa työtä!

Reply
näistä:
24/3/2011 09:55:04 pm

Henna Kortesmäki, PaSu
Iida Vähärautio, HiPa
Eveliina Jokinen, FBC Remix
Catharina Hästbacka, SB Vaasa III
Katja Kankaansyrjä, KauWi
Sallamari Koskinen, ISB

Reply
Anniina
24/3/2011 11:43:53 pm

Hyvä ehdotus :) Mutta miks valmentaja puuttuu?? Sehän on joukkueen pääjehu! :D

Reply
yx-mokeista
25/3/2011 05:42:11 am

Huh, ettäkö puoli joukkuetta! Apua, tuli paineita! ;)
Harmi ku ei oo torjuntaprosentteja mitä vertailla, ne ku kertois ehkä enemmänki maalivaheista kuin pelkät päästetyt maalit.
Kiitos laidansuoristajalle värikkäistä kirjotuksista. Tuntuu/näkyy herättävän tunteita. Hieno homma!

ReplyLeave a Reply.