SC Alavus naiset
 
  Töysässä pelattuun naisten Oma SP-cupiin osallistui monia naisten III-divarin pelaajia; myös suuri osa SC Alavuden pelaajista (sekä moni lohkon all stars -pelaajista xD). SC Alavuden runkopelaajista koottu joukkue SC Pahvi-Pirkot voitti viiden joukkueen turnauksen voitettuaan kaikki muut joukkueet vähintään kertaalleen.

Varoitus: Lukeminen saattaa vaatia erityisiä ponnisteluja.

Alkusarja

Päivän ensimmäisessä pelissä kotijoukkue PalloSuharit kohtasi SC Pahvi-Pirkot. Alku oli hieman tunnustelevaa, mutta 10. minuutilla SM syötti ja Ire piiskasi pallon ohi Hennan. Muutama minuutti tästä ja Pirkko-kenttä onnistui Tarpan syöttäessä toiselle laiturille eli Norpsulle, joka iski ottelun lukemiksi 2-0 pelin puolessa välissä. PaSu veti ottelun ensimmäisellä puolikkaalla muutaman tolpan, mutta sitä lähemmäs maalia se ei päässyt koko ottelun aikana. Norpsu hankki ainoana pelissä kaksi pistettä syötettyään Joksun maalin. Anttu viimeisteli taululle 0-4-lukemat reilu minuutti ennen pelin loppua AnsQ:n syötöstä.

Pahvi-Pirkkojen valmentajat skouttasivat Ilmajoen lukion ja FBC Remix team Annikin välisessä pelissä seuraavat SC:n vastustajat. Ilmajoen ja Annikin välinen peli päättyi tasan 1-1. Seuraavassa pelissä PaSu yritti parannella asemiaan: ja toipuihan se aamutappiosta jotenkin ja voitti toisessa pelissään FBC Remix team Allun 1-0.
Picture
ISB:n junnukenttä höystettynä SPV:n pakilla oli Ilmajoen lukion ja SC Pahvi-Pirkkojen ensimmäisessä kohtaamisessa aika pysäyttämätön. Kuvat: Petteri Mäkelä
  SC Pahvi-Pirkot kohtasi seuraavaksi Ilmajoen lukion. Tähän peliin saatiin Sarppakin mukaan Pahvi-Pirkkojen kokoonpanoon. Pahvi-Pirkot meni 1-0-johtoon kun SM syötti ja Ire veti turnauksen toisen maalinsa. Ainakin pahvien ajatukset taisivat olla vielä PaSu-pelissä ja Ilmajoki vei pisteet helpohkosti lukemin 4-1.

Seuraavassa pelissä isokyröläiset pelasivat toisiaan vastaan ja Allu voitti lukemin 1-0. Mielenkiintoinen peli näin katsojan näkökulmasta. Kello 12.30 starttasi PaSun ja Ilmajoen välinen tiukka ottelu. Eipä jäänyt muuta mieleen kuin että pasulaiset voisivat pikku hiljaa opetella niitä fair play -sääntöjä. Ja ainakin PaSun Oonalla oli hyvä peli ja vei muutaman kerran kahville Ilmajoen pakkeja oikein kunnolla. Ilmajoki kuitenkin voitti 1-0.

Tässä vaiheessa kaikilla joukkueilla oli kaksi peliä pelattuna. Ilmajoella kolme pistettä ja kaikilla muilla joukkueilla taskussa voitto ja tappio eli kaksi pistettä. Kaikki siis vielä auki puolessa välissä alkusarjaa.

Pahvi-Pirkot oli kuitenkin hyvässä vireessä ja vei seuraavassa pelissä Annikkia 6-0. Reilun minuutin kohdalla Ire iski jälleen ottelun avausmaalin. Sitten AnsQ teki puhtaan hattutempun reilussa kuudessa ja puolessa minuutissa. Syöttäjinä Anttu, SM ja Ire. Ire ja Norpsu lisäsivät tehojaan vielä AnsQ:n ja Jenssin syötöistä.

Ilmajoki yritti seuraavassa pelissä vastata Pahvi-Pirkkojen voittolukemiin samalla tavalla, mutta sai tyytyä Allua vastaan numeroihin 6-1. Voitolla Ilmajoki varmisti ykkössijan ja oikeuden valita vastustajansa välieriin.

Remix team Annikin ja PaSun välisen ottelun päättyessä 2-1 isokyröläisille Pahvi-Pirkkojen jatkopaikka varmistui. Niinpä Pahvi-Pirkot lähti viimeiseen alkusarjan peliin säästelemällä. Ottelun tasosta muodostui aika huono Pahvi-Pirkkojen muodostaessa hyökkäyksiä rauhassa ja huolella ja Allun puolustuksen tyytyessä purkamaan palloja pois. Seikka, joka etukäteen ajatellen teki pelistä mielenkiintoisen oli se, että jos Pahvi-Pirkot ei voita, PaSu jää viidenneksi. Pahvi-Pirkkojen ja Allun välinen peli siis ratkaisisi viimeisen välieräpaikan. SM päästi pasulaiset piinasta jo puolen minuutin pelin jälkeen iskemällä pallon ohi Allun Iren syötöstä. Niinpä sekin jännitys katosi heti ja pelistä tuli vähän tylsä. AnsQ iski Antun syötöstä tilanteeksi 2-0, mutta Allu kavensi 2-1:een. Anttu ja Ire tekivät kuitenkin vielä maalit naiseen ja Pahvit hoitivat pelin numeroin 4-1.

Alkusarjan taulukko

Ilmajoen lukio                      4    3    1   0   12-3     7
SC Pahvi-Pirkot                    4    3    0   1   15-5     6
FBC Remix team Annikki 4    1    1    2    3-9      3
PalloSuharit                           4    1   0    3    2-7     2
FBC Remix team Allu         4    1   0    3    3-11   2


Ratkaisupelit

Jotenkin Pahvi-Pirkot arvasi, että Ilmajoki valitsee heidät välierävastustajakseen, mutta mikäs siinä. Enpä lähde analysoimaan valintaan vaikuttaneita syitä, kun en kaikkea varmaankaan tiedä. Joka tapauksessa Pahvi-Pirkoilla semmoiset 15 minuuttia aikaa palautua edellisestä pelistä. Onneksi se peli otettiin lämmittelynä, eivätkä Pahvi-Pirkot tuohon peliin satsanneet yhtään.

Ensimmäisestä kohtaamisesta Pahvi-Pirkot otti oppia ja välieräpeliin lähdettiinkin puolustamaan voittoa. Noh, paitsi AnsQ ja ratkaisupeleihin saatu vahvistus Miatsu. Ottelun ensimmäisen maalin iski ensimmäisen erän puolessa välissä AnsQ Iren syötöstä. Ottelun hallinta alkoi siirtyä Pahvi-Pirkoille. Edes Ilmajoen pakin veto, joka meni Pahvi-Pirkkojen pelaajan kautta omaan maaliin ei hätkäyttänyt Pahveja eikä Pirkkoja, vaan hallinta oli saatu ja omaan tekemiseen luotettiin.

Erätauolla Pahvi-Pirkot päätti jatkaa samaan tapaan, sillä osa ilmajokisista näytti jo hieman turhautuneita ilmeitä, kun mikään ei tuntunut onnistuvan. Esimerkiksi Ripe ei vain päästänyt ilmajokisia ohitseen ja Inppa raastoi ja taisteli todella jokaisesta pallosta. Ilmajoki sai kuitenkin mahdollisuuden, kun pallo jäi Jenssin alle ja tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus. Jenna ei saanut palloa ohi Minskan, joten Jenssi jäähylle. Pahvi-Pirkkojen alivoima toimi hyvin ja Minska hoiti loput eli ilmajokisten vedot helposti.

Pitkään pelattiin tasatilanteessa 1-1. Kunnes neljä minuuttia ennen pelin loppua Norpsu taisteli loppuun asti ja löi palloa maalin edessä niin monta kertaa, että lopulta Ilmajoen maalivahti oli voimaton. Pahvi-Pirkot juhlivat maalia kuin voittoa. Pelin loppu puolustettaisiin kovempaa kuin ikinä.
Picture
Norpsu iski välierän voittomaalin Ilmajoen lukiota vastaan ja koko joukkue juhli Norpsun päivän kolmatta maalia.
  Hieman ihmetystä herätti se, miksi kello pysäytetään ajassa 11 ja jotain, jos viimeinen kaksi minuuttia on tehokasta peliaikaa? Mutta eihän kukaan puutu pikkuseikkoihin, eh. Ajassa 27:22 Anttu veti Iren syötöstä pallon kolmannen kerran Ilmajoen verkkoon. Yleisön ja tuomarien keskuudessa tilanne oli epäselvä: maalivahti otti pallon käteensä, mutta maalista vai sivuverkosta? Pienen keskustelutuokion jälkeen maali hyväksyttiin.

Ilmajoki otti aikalisän reilu puoli minuuttia ennen pelin loppua, mutta ei saanut kuudella kenttäpelaajallakaan kavennusta aikaiseksi ja näin Pahvi-Pirkot voitti ennakkosuosikin ja eteni finaaliin 3-1-voitolla Ilmajoen lukiosta.

Remix team Annikin ja kotijoukkue PaSun välinen välierä oli jännittävä. Monen ennakkosuosikki oli PaSu, joka myös oli ottelussa hieman painostavampi osapuoli. Molemmilla joukkueilla kyllä oli tilanteensa ratkaista peli, mutta niin vain kahden erän jälkeen oltiin tilanteessa 0-0. Rangaistuslaukauskisa edessä. Sarita ja Janika tekivät varmat maalit, mutta joukkueiden muut kaksi vetäjää epäonnistuivat. Niinpä edessä ratkaisevat neljännet yritykset. Ensin PaSu. Sarita harhautteli tuttuun tapaansa ja saikin pallon maaliin, mutta sitä ennen pallo ehti mennä taaksepäin. Eli ei maalia. Sitten vuoroon Remix Annikin kapteeni ja luotettava pakki Eveliina (se all stars -pakki). Henna oli voimaton Even tehdessä varman maalin ja niinpä Annikki finaaliin Pahvi-Pirkkoja vastaan. Pitkälti maalivahti Annikan ansiostakin.

Pahvi-Pirkot lähti finaaliin melkein kuin olisi jo voittanut. Iloisella mielellä taistelemaan. Voin hyvin uskoa, että ottelun taso ei päätä huimannut. Jos viisi peliä ei vielä tunnu missään, niin pelitavassa voisi ajatella olevan jotain vikaa, ehkä. Peli oli kuitenkin huomattavasti tasaisempi kuin alkusarjan koitos, jonka Pahvi-Pirkot voitti 6-0. Isokyröläiset taistelivat minkä jaksoivat, mutta Pahvi-Pirkkojen ykköstrio oli lyömätön. Ire, AnsQ ja Anttu iskivät Pahvi-Pirkot voittoon. Finaalin tärkein pelaaja saattoi olla Anttu, joka iski voittomaalin ja syötti kaksi muuta maalia. Pahvi-Pirkkojen puolustus ei pitänyt aivan koko peliä ja niinpä Annikki pääsi iskemään kaksi maalia. Vaikka Annikki oli parempi kuin aikaisemmin päivällä, Pahvi-Pirkot hallitsi peliä ja voitti harkitulla ja rauhallisella pelillä 4-2.
Picture
Pokaalin nosti ilmaan koko joukkue Antun johdolla.
  Pahvi-Pirkkojen vahvuuksia olivat ennen kaikkea loistavat taktiikat, joita jokainen osasi toteuttaa sekä tänään loistavasti onnistunut maalinteko. Sekä Iren tekemät kentät, jotka valmennusjohto hyväksyi. AnsQ ja Ire iskivät yhteensä yhtä paljon maaleja kuin joukkueena toiseksi eniten maaleja iskenyt Ilmajoen lukio. Parhaana maalivahtina palkittiin Annikki eli Annika. Ja sehän kertoo siitä, että Annikalla oli paljon töitä, joten Pahvi-Pirkkojen vedot olivat erinomaisia. Niin, ja Pahvi-Pirkkojen Minskallahan oli vain kaksi nollapeliä, joten ei ihme, että Pahvi-Pirkot voitti koko turnauksen. Turnauksen paras pistenainen oli Ire, mutta aika lähelle pääsi myös pari muuta pahvia (kts. tarkemmin alempaa).

Turnauksen tähtipelaajat suoraan valmentajien kynästä:

*** Minna. 2 x nolla peli ja erinomainen rankkarin torjuminen.
** Irene. Loistavasti pelas koko turnauksen. Turnauksen paras pistenainen. Osaa rakentaa peliä sekä tehdä maaleja.
* Tämä oli vaikeampi, se olis voinu mennä teistä useammallekkin helposti. Mutta me kuitenkin päätettiin antaa sen puolustus päässä ylivoimaisesti eniten loistaneelle, eli Jennille. Jenni on teknillisesti hyvä pakki, joka osaa tarvittaessa rauhottaa peliä sekä osaa nousta tukemaan hyökkäystä.

Bonus tähti: Valmennusjohto ><

Samaa mieltä edellisestä x)

Pahvi-Pirkkojen pistenaiset turnauksessa:

Ire 7+4
AnsQ 6+3
Anttu 4+4
SM 1+4
Norpsu 3+1
Joksu 1+0
Tarppa 0+1
Jenssi 0+1

Tai jotenkin näin... ;)

Juhlat jäivät muuten aika lyhyeksi, koska sunnuntaiaamuna harjoiteltiin taas pahvien parissa..- hlP.S. Voittajathan eivät tunnetusti aivan kaikkia salaisuuksia paljasta ;)
Picture
Joni ja Jamppu sekä SC Pahvi-Pirkkojen pelaajat Iren sanoin: Ylärivi: Miatsu, AnsQ, Jenssi, Ire, SM, Norpsu, Sarppa Keskirivissä: Tarppa Alarivi: Anttu, Minska, Joksu, Ripe ja Inppa
AnsQ
11/4/2011 04:27:39 am

Pitkästä aikaa sai taas oikee kunnolla nauraa jutulle! :) Mä haluun kommentoida tähän tällee:
(Fintelligens- Kaikkien aikojen paras)

http://lyrics.wikia.com/Fintelligens:Kaikkien_Aikojen_Paras

En saanu kopioituu sanoja, mutta tuolta niitten pitäis löytyy. :) Toi on niin voittobiisi!!!

Pieni pätkä: "Usko itteen horjumaton, samal voima torjumaton. Parhaimillaan meistä jokainen on korvaamaton!"

Reply
L
11/4/2011 05:28:38 am

Tais (tulevasta)liigavahvistuksesta jotain apua olla :D No hyvä että teillekin tulee joskus voittoja ;D

Reply
Hyvä ME
11/4/2011 05:43:16 am

Satutkos muuten tietää, missä Iren ura on reikäpallossa alkanut? Mäpä tiedän :)Taisi pelata sp-cupin ketjukavereittensa kanssa samassa ketjussa jo melkein kymmenen vuotta sitte, nii että sillee. Että minkäs sille voi, jos alavutelaisista tulee liigapelaajia ;)

Reply
L
11/4/2011 05:51:54 am

Miten toi liittyi asiaan mitenkään ? :DD Kyllä mä tiedän mistä on lähtöisin. Totesin että hänestä oli apua näemmä, olkoon vaikka Kiinasta :D

Reply
L
11/4/2011 05:57:48 am

Ai niin. Onneksi olkoon kullasta!

Reply
Hyvä ALAVUS
11/4/2011 06:02:26 am

Joukkuepeleissä yleensä toisista saman joukkueen pelaajista on tarkoituskin olla toisilleen apua:) Toki pöytäkirjojen mukaan Irekin tarvitsi yleensä joukkueensa muita pelaajia avuksi maaliensa teossa. 15 maalia taisi Pahvi-Pirkoille tehdä joku muu kuin Ire ja toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue sai aikaan 13 maalia... Mutta on se Ire kuiteski nii-in Alavurelta:DD

Reply
Kiitos
11/4/2011 06:05:30 am

Hyvinhän tekin pelasitte :)

Reply
27#
11/4/2011 06:14:05 am

siis mä en ymmärrä miten ette pelaa jo liigas ku ootte ainaki kirjotustenne perusteella niin hyviä...... :o

Reply
Onneksi
11/4/2011 02:41:48 pm

kaikkee ei tarvikkaan ymmärtää ;)
Mutta harmittaahan se, kun ei ymmärrä - sen toki ymmärtää ;)

Reply
Wuhuu!!
11/4/2011 03:45:57 pm

Voittajien tai siis pahvien on helppo hymyillä!! :D

Reply
Salibandytietämystä ja epätietämystä :D
11/4/2011 04:32:23 pm

Ehkä siten me ei pelata vielä liigas, ku viime vuonna vasta perustettiin joukkue. Harva joukkue pääsee heti liigaan. Yleensä sinne noustaan (eka pelataan kolmoses (tai neloses) ja sit kakkoses jne.). Kyllä meidän aika vielä koittaa! Usko jos haluut! :D

Pahvien ja Pirkkojen on helppo hymyillä ;D (ja huutaa)

Ja mitä tohon Ireneen tulee, tottakai siitä oli apua. Mutta ne jotka ajattelee, että me pelkästään Irenen takia voitettiin, nii se on kyl aika hassusti ajateltu. Minkä takia SPV:n B-tytöt ei oo voittanu kaikkia pelejään, ku Irene pelaa sielläkin??

Reply
Anniina
11/4/2011 04:34:37 pm

Niin joo, Kiitos onnittelijoille! :) Mä oon jo niin tottunu, ku mua onnitellaan kullasta, niin en välttämättä aina muista kiittää.(*virn*) :D Mutta tosi paljon kiitoksia tukijoukoille & kannustajille & onnittelijoille! (Ja tietty meidän Pahvi-Pirkoille!)

Reply
#23
11/4/2011 05:15:42 pm

:DDDD luulitte sitte että liigakysymys on kysytty ihan tosissaan.... voi elämä.

Reply
voi haloo
11/4/2011 06:36:40 pm

Voi hitsi, ku me ei hokattu, että se liigakysymys olikin vaan vitsi. Oli se hyvä, että joku sen kertoi. Me alavutelaiset ollaan niin vakavamielisiä, että meiltä tuollaiset leikilliset ilmaukset jää helposti huomaamatta.
Ja meinaako muka joku, ettei me pelatakaan parin vuoden päästä sm-liigassa vai mikä se ylin taso olikaan? Mä ihan oikeesti luulin, ku harkoissa meillä on aina sellainen meditaatiohetki, jolloin kuvitellaan pelaavamme liigapeliä ja sitten päätteeksi veisaamme asiaan kuuluvan virren. Joo-o, ihan oikeesti;)

Reply
AnsG
11/4/2011 06:57:00 pm

Oliks seki sit vitsi, että me ollaan kirjotustemme perusteella niin hyviä? Mä ainakin otin sen ihan tosissaan. Totta kai me ollaan niin hyviä, mitä meistä kirjotetaan. Välillä HL kirjottaa kyl liiankin vaatimattomasti meistä. Ja se ny piti vaan selittää, miten sinne liigaan päästään, jos joku ei tienny. Me nimittäin tiietään kaikki kaikesta, jos ette oo huomannu :DD

Reply
27#
11/4/2011 07:22:55 pm

sen tiedän kyllä miten liigaan päästään mut sen voin myöntää (!) että en oo tienny montako kautta ootte pelannu samalla porukalla. nöyrimmät anteeksipyyntöni :):)

Reply
-&gt; 27 #
11/4/2011 08:59:21 pm

Anteeksipyyntö hyväksytty! XD

Ollaan me pelailtu, suurimmaks osaks samalla joukkueella muutama vuosi, mutta ei pelattu. Siinä on vissi ero :D

Reply
Jenni
12/4/2011 02:07:40 am

Eiköhän jokaisella joukkueella ole FP-säännöissä opettelemista.

Reply
hl
12/4/2011 04:54:39 am

Tarkoitan ns. fair play -kiistapalloja, jotka yleensä aiheutuvat epätavallisesta tilanteesta kentällä, esimerkiksi kun epäillään loukkaantumista. Tällöin joukkue, jolla ei ole pelin keskeytyshetkellä palloa, luovuttaa sen kiistapallosta toiselle joukkueelle lyömällä pallon esimerkiksi vastustajan päätyyn tai laidan yli.

Reply
hehe
12/4/2011 05:31:16 am

hyvä että teillekki joskus tulee niitä voittoja ! ;) ku ei oikein sarjas näyttäny sujuvan....... ;>

Reply
"tuomarit"
12/4/2011 05:39:13 am

alavusko oli sinne hommannu ne NIIN SANOTUT "tuomarit"?? ens kerralla vois panostaa hiukan enemmän siihenkin puoleen.. en oo huonompia tuomareita nähny koko peliurani aikana ja sitä on takana aika paljon. monet jäähyt, vaparit jne tuli "tuomareitten" takia antamatta, joka myös osaltaan saattoi vaikuttaa pelien lopputilanteisiin ja tuloksiin. olis voinu käydä vaikka miten jo heti alussa, jos nämä "tuomarit" olisivat olleet kunnollisia. ei mulla muuta.

Reply
Aikas hauskaa
12/4/2011 05:51:31 am

jos alavutelaiset saa jo niittää mainetta PaSun järjestämän turnauksen tuomareistakin, on se valtavaa tämä maine ;)
Sinällään kovan urakan tekivät PaSun viheltäjä(t), kenenkään keskittyminen ei voi riittää täysillä ihan koko päiväksi. Hyvistä puitteista kiitos PaSulle!

Reply
Jenni
12/4/2011 06:27:35 pm

Turnaus oli PaSun järjestämä, joten PaSu järjesti myös tuomarit. Päivä oli pitkä ja kaikilla tuomareillahan on tunnetusti omat linjansa. Tuomarilinjoja on kritisoitu jo sarjapeleissä koko kauden.
En usko, että pelit olisivat dramaattisesti muuksimuuttuneet toisella tuomarilinjalla.
Toki kaikki rakentava palaute otetaan vastaan ja niistä koitetaan oppia seuraavaa kertaa varten.

Reply
:)
12/4/2011 08:47:15 pm

"DDDD luulitte sitte että liigakysymys on kysytty ihan tosissaan.... voi elämä."

*reps*

Reply
Tuomareiden
13/4/2011 12:17:04 am

moittijalta voisi kysyä: Luuletko, että oma joukkueesi olisi kyseisessä turnauksessa pärjännyt paremmin jos tuomarit olisivat olleet jotkut muut? Epäilenpä, että se ei ole tuomareiden vika jos joukkue ei pärjää! :D

Reply
..
13/4/2011 05:39:46 am

oon samaa mieltä tuomarilinjasta kuin edellä oli kirjoitettu. mistähä ihme muropaketista ne ovat korttinsa saaneet? ja en ole ainoa tätä mieltä oleva. myös katsomosta kritisoitiin tuomareiden virheitä. Niin ja olisi ollut ihan hyvä jos tuomarit olis keskittyny edes hetken, mutta ei sitäkää ni aika paha sanoa, että oli hyvät tuomarit tai pistää pitkän päivän piikkiin. kyllä tällä kertaa tuomareissa oli vika. JA itseasiassa kyllä, luulen, et meijä joukkue ois pärjänny paremmin ! että täs hieman rakentavaa kritiikkiä.

Reply
Yllättävä taho
13/4/2011 02:50:11 pm

se Alavuden joukkueen sitten voittoon auttoi, jos se olikin PaSu ;)

Reply
Jenni
13/4/2011 06:22:54 pm

Palautetta turnauksen järjestelyistä voi laittaa suoraan PaSun vieraskirjaan. Sieltä tulevat paremmin järjestäjien tietoon.
Olisi mukava saada risujen lisäksi ruusuja, jos sellaisia turnauksen järjestäjät ovat ansainneet.

Reply
Ire #66 , pirkko
14/4/2011 01:58:08 am

Kiva kirjootus! ja iha turhiahan nää kirjootukset olis, jos ei vähä kotia päi vetääsi :DD
Mun mielest tuomari(t) ei kyl ratkassu mtn peliä.. eiköhä siel tasapuolisesti saanu risua? ;)
Vielä yks vanha viisaus: Säälin saa ilmaaseks mut kateus pitää ansaita. Ja tää loppu ei sit liity yhtää mihinkää..:D

Reply
: )
14/4/2011 07:12:02 pm

Paljolti myös joukkuehenki ratkaisee. Ei kukaan yksin tee joukkuetta vaan kaikki yhdessä. Rentoa ja toisiaan kannustavaa porukkaa Pahvipirkoissa.

Reply
Mia
19/4/2011 07:28:26 pm

Me tultiin voittamaan, ei ollut mikään meidän tiellä ;)) Meillä on niiiin mahtava tiimi!!

Kiitos PaSulle järjestelyistä!

Tuomarit tuskin olivat sen kummemmin ainakaan Alavuden puolella tai muidenkaan :) Vai näyttikö siltä, että ne tykkäs meidän valmentajista? Ei ainakaan siihen aikaan, kun itse pääsin paikalle. Siellä sai lyödä mailaa, osua käteen ja päähän, korkeeta mailaa, mutta turvallisuutta vartenhan niistä olisi vapareita tullut. Ei niistä tavata maaleja antaa :) Näin hyvät voitot ei selittelyä kaipaa! :) Liigaan vaan, let´s go! :D

Reply
Mia
19/4/2011 07:35:53 pm

Ai niin, unohtu sanoa, että eikös urheilussa oo tavoitteena kehittyä? :) Ja meidänhän käskettiin opetella tekemään maaleja ja nyt sekään ei oo sitten hyvä :D Ei me tultu miellyttämään, vaan pelaamaan.

Reply
haisuli
20/4/2011 05:09:36 pm

Mahtava tuo Ennätykset-juttu! Kyllä sä jaksat vääntää kaikkea tänne, tosi monipuoliset sivut teidän joukkueella täytyy myöntää =)

Reply
Anniina
20/4/2011 08:58:16 pm

hihii.. onks ne tullut nyt :DD.. pitää mennä kattoo, mitä kaikkee se keksi omasta päästä ja mitä ei!!

Reply
ansku ^
20/4/2011 09:01:12 pm

Ai niin joo, toi oli toi.. :D Sehä on jo vanha juttu!! ei noin vanhoja ennätyksiä enää kukaa muista.. Nyt aletaa keskittyy tuleviin ennätyksiin!! ;)

Reply
haisuli
24/4/2011 06:44:59 am

Vanha juttu? Kuluneelta kaudeltahan nuo käsittääkseni ovat? :o

Reply
Ansku
24/4/2011 05:13:40 pm

Juu niin ovatkin, mutta mulla on suunta aina eteenpäin :). Tietysti saa olla tyytyväinen joihinkin noista ennätyksiin, mutta ens kaudelle on paljon petrattavaa. Aina esim kisojen jälkee, vaikka pärjäiskin hyvin, nii seuraavana päivänä keskitytään jo seuraaviin kisoihin ;). Sellane mun mieli vaan on :D.

Reply
:)
26/4/2011 05:42:54 am

Kaikki nämä mielipiteet on makuasioita ja niistä ei voi kiistellä. Joten eiköhä unoheta nää ja jatketaan eteenpäin. Hyvät kesänodotukset kaikille ja reenirikasta kesää!

Reply
L vs 3
11/10/2011 07:04:01 pm

Onko se sittenkään liiga vai oiskos se sittenkin huippuporukka kolmoses? ;D
Ja kyl nää turnaukset on aina hauskoja, on sitte Nurmos, Töysäs tai jossain muualla. Voittamaan aina mennään, ja voitto tulee jos on tullakseen (:

ReplyLeave a Reply.