Lohkojaot näyttivät tällaisilta:

A-lohko: PSB Lapua, SC Alavus, Kimble, FBC Remix

B-lohko: KauWi, SB Vaasa, KVS, SPV B-tytöt

Lauantain aamupäivän pelit näyttivät todella tasaisilta numeroiden valossa.

Remixin ja Alavuden välinen peli oli myös tiukkaa taistelua. Essi iski Alavuden johtoon. Seuraavaksi tulikin Remix-vyöry ja muun muassa Remixin tolppalaukaus. Ja heti sen jälkeen Jenni Tuk teki maalin. Tilanne olisi voinut olla ensimmäisen erän jälkeen 1-1, mutta niin se vain oli Alavudelle 2-0. Toisessa erässä Anniina viimeisteli loppulukemat 3-0 AV:lla.
Toisessa pelissä vastassa oli karsintapelistä tuttu Lapua. Ensimmäinen maali syntyi nopeasti Irenen toimesta. Anita teki ottelussa toisen Alavuden maalin. Mutta kun päästetään neljä maalia, voitto lipui kauas. Lapua siis vei 4-2.

Kolmannessa ja alkusarjan viimeisessä pelissämme vastassa kova joukkue Kimble. Spekulaatiot oli selvillä jo ennen peliä, maalin tappiollakin mentäisiin jatkoon. Ja Kimble iskikin ensimmäisen maalin nopeasti. Pian tilanne oli jo 2-0, ja lopulta peli päättyi 4-0.

Myös toisen lohkon viimeinen peli ratkaisi heidän jatkoon menijänsä.
Alkusarjan sarjataulukot

A-lohko:
(ottelut, voitot, tasapelit, tappiot, pisteet)
Kimble 3 3 0 0 6 (koko maaliero, keskinäisten otteluiden maaliero)

KauWi 3 1 0 2 2 (6-7, 3-3)

Ottelu seitsemännestä sijasta avasi naisten pelit sunnuntaina. Remix hävisi KauWi:lle.
 5. sijasta oteltiin perin perinteinen peli. Vastassa vanhat tutut joukkueet, oli nimi sitten mikä tahansa. KVS eli Kokeillaan Viidettä Sijaa oli vyörytyksen alla alusta lähtien. Nopeat hyökkääjät lähinnä Karitan johdolla loivat ajoittain paikkoja myös Alavuden päähän, varsinkin ensimmäisessä erässä. Ensimmäinen erä vissiin päättyi 2-0 Alavudelle.
Toisessa erässä iskettiin peräti 6 maalia ja näin voittolukemat taululla olivat 8-0.

Ei ollut mikään yllätys, että kaksi parasta joukkuetta löytyi lohkosta A eli Kimble ja Lapua. Mutta tiukkoja pelejä läpi turnauksen, mikä on näiden pelien tarkoituskin. Hauskaa oli =)