SC Alavus naiset
 
Näin SPV-pelin jälkeen on hyvä muistella menneitä. Viimeinen päivä maaliskuuta pelattiin toinen SP-cup Töysässä.

Alkusarja

Ensimmäinen peli perinteiseen tapaan kotijoukkue PaSua vastaan. Alku oli nihkeää ja ensimmäinen maali saatiin aikaiseksi vasta kymmenen minuutin pelin jälkeen. 1-0-maalin iski Anniina. Sen jälkeen maalit iskivät Jenni Tup sekä Sanna ja Hanna kumpikin kahdesti. PaSukin kavensi jossain välissä, mutta oli koko ajan altavastaajana. Peli päättyi 1-6 SC:lle.
Picture
SC:n kapteenin rooli ei ehkä ollut odotettu, Ire toimi tänään pelintekijänä ja taisi samalla voittaa turnauksen syöttöpörssin.


Toisessa Pahvi-Pirkkojen pelissä ISB iski kaksi maalia. Ensimmäinen tuli hienon koko kentän pujottelun seurauksena, kun Pahvien karvaus epäonnistui. Toinen maali tuli merkkausvirheestä. Peli ISB:lle 2-0.
Remixiä vastaan Pahvi-Pirkot olivat taas vireessä. Jenni Tup iski ottelun makean avausmaalin tylyttämällä maalivahtia jo parin minuutin pelin jälkeen. Sen jälkeen nähtiin mielestäni yksi päivän hienoimmista maaleista. Se oli Anitan rystysvingi ilmasta. Remix kavensi pelin puolessa välissä 2-1:een. Sen jälkeen Remix sai otteen pelistä ja Pahvi-Pirkot joutui painostuksen alle. Aikalisä otettiin parinkymmenen minuutin pelin jälkeen. Se kannatti – seuraavalla minuutilla Anniina iski 3-1-maalin Sannan syötöstä. Sanna urakoi vielä kaksi komeaa osumaa ja ottelu päättyi Pahvien voittoon 5-1.
Picture


Jennin upea kiertoveto 

0-kulmasta yllätti Remixin maalivahdin parin minuutin pelin jälkeen. 

Viimeisessä alkusarjan ottelussa suunniteltiin jo sopupeliä, mutta jokainen voi miettiä, miten siinä loppujen lopuksi kävi... SC Pahvi-Pirkot oli kuitenkin selvä ennakkasuosikki SB Kauhajokea vastaan, joka oli hävinnyt kaikki pelinsä. Peli oli Pahvien tai Pirkkojen näytöstä ja katkaistiin kuuden maalin eroon muutama minuutti ennen varsinaista peliajan loppua. Pelin maalintekijät: Anita, Satu, Jenni Tuk, Anniina, Anita ja Sanna.
Picture
Satun yövuoron valvominen ei paljon menoa haitannut – tässä Satun hieno maali puolesta kentästä.
Osa muistakin alkusarjan peleistä oli tasaisia ja yllättäviä. Esimerkiksi Remix – PaSu 1-1 ja Kauhajoki pisti tiukoille ISB:n, 2-3.


Alkusarjan sarjataulukko

SC Pahvi-Pirkot 4   3   0  1   17-4  6
FBC Remix          4   2   1   1   11-9   5
ISB                         4   2   1   1    8-7   5
PaSu                      4   1   2   1    8-8   4
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SB Kauhajoki     4   0   0   4   3-19 0Näin ollen Pahvi-Pirkot sai valita vastustajansa välieriin. Valinta kohdistui PaSuun. Toiseksi pariksi jäi siis Remix-ISB.

Jatkopelit

Pahvi-Pirkot musersi PaSu:n viidessä minuutissa. Ensimmäiset kolme maalia iskivät Sanna, Hanna ja Julia. Ajassa 5.15 ottelun neljännen maalin iski Jenni Tup. Ensimmäisessä erässä ei nähty enempää maaleja. Toisen erän alussa Anniina iski taululle lukemat 5-0. Sen jälkeen ottelussa tulikin lähes 12 minuutin maaliton pätkä. Ottelun lopussa vielä Noora ja Anita viimeistelivät kertaalleen ja ottelu päättyi 7-0. Näin PaSu jälleen pronssille ja Pahvi-Pirkot odottelemaan finaalivastustajaansa.

Toisessa välierässä Remix ja ISB pelasivat tiukan pelin. Muistaakseni ISB meni johtoon, mutta Remix pelasi omaa peliään loppuun asti ja vei lopulta voiton numeroin 2-1.

Finaalissa kohdattiin viime vuotiseen tapaan Remix. Sanna iski komeasti Pahvi-Pirkot 1-0-johtoon Irenen syötöstä, mutta pian Remix tasoitti. Jossu sai jäähyn väärästä etäisyydestä ja AV:lle tarjoutui mahdollisuus, joka tärväytyi lintattuun mailaan.

Julle iski kuitenkin Pahvit uudelleen johtoon Nooran syötöstä, minkä jälkeen peli meni ikäväksi. Töysässä on ennenkin valmentajia ohjattu kentän laidalta katsomon puolelle, ja niin nytkin. Tällä kertaa komennon sai Remixin valmentaja. Toisessa erässä Remix yritti kaikkensa ja otti muun muassa aikalisän, mutta Jossun kaksi maalia Hannan syötöistä toivat Pahvi-Pirkoille voiton 4-1.

Arton ja Jampun vahvasti luotsaaman SC Pahvi-Pirkkojen joukkueen tasaisuudesta kertoo se, että kaikki kenttäpelaajat saivat turnauksessa pisteitä. Yksi voiton avain oli myös varmasti torjunut Minna (esim. kaksi nollapeliä). Turnauksen paras pistenainen löytyi toisena vuonna peräkkäin A. Mäkelien välistä. Sanna latasi turnauksen parhaat tehot, 8 pistettä.


Joukkueen pistepörssi:

Sanna 7+1
Anita 4+3
Anniina 4+3
Hanna 3+3
Irene 0+6
Julia 2+2
Jenni Tup 3+0
Noora 1+2
Johanna 2+0
Jenni Tuk 1+1
Satu 1+0
Eveliina 0+1
Tiina 0+1


Korjatkaa, jos huomaatte jonkun yllä olevan tiedon puuttellisiksi. Eli jos teiltä puuttuu pisteitä ;)


- hlP.S. En oikein usko tämän jutun yltävän viime vuotiseen pahviturnauksen kommenttimäärään ;)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Poika on kotona. Mutta kolhuista voi jotain päätellä...

"Nyt poika saunoo
se kylpee, se laulaa ja huutaa
kannusta samppanjaa
Meidän poika on tullut kotiin

Nyt poika saunoo
se valvoo se riekkuu ja rällää
katseella mällää
Meidän poika on tullut kotiin..."
 
Mia
8/4/2012 03:13:50 am

Te ootte niin huippuja!! :)) Loistavaa Pahvi-Pirkot!!!

Reply
Noora
8/4/2012 03:20:10 am

yhyy, mulla kyllä piti olla 1+3... :( :DDD

Reply
HL
8/4/2012 04:18:01 am

Jep, ilmeisesti sitten syötit Anitan svingimaalin, kun se oli ainut, jonka syöttäjää en ehtinyt hämmästykseltäni huomaamaan :D

Reply
joq
15/4/2012 04:42:57 am

eikö anniinaa kiinnosta liigassa pelaaminen kun olet niin taitava?

Reply
anniina
16/4/2012 12:09:00 am

Kyllä kiinnostaa! Kuka kysyy? Tässä just mietin, että kuka antaa ens kaudelle parhaimman tarjouksen, niin ehkä sitte siihen joukkueeseen meen. ;) Ei se taito niinkään, vaan se taisto! :P

Reply
Kimi
24/4/2012 02:18:05 pm

Anniina Lapualla vaan pelaamaan kakkosta! Ota yhteyttä jos kiinnostaa.

Anniina
25/4/2012 08:12:05 pm

Saas nähä pääsenkö johonkin kouluun, niin se joukkuevalinta (jos nyt ees pelaan ens kaudella ;D) riippuu sitten aika paljon siitä, mutta kiitos vaan tarjouksesta :)

ReplyLeave a Reply.