SC Alavus naiset
 
  Naisten kolmas turnaus pelattiin Kurikan Monnarilla eli sillä epämääräisellä alustalla, jonka liukkaus vetää vertoja Kauhajoen "luistinradalle" (mutta hei, mä en kaatunu varmaan kertaakaa!) ja kuulemma Kunto-Lutraakin joku pitää semmoisena (?). Ensimmäisessä pelissä SC Alavus kohtasi SB Vaasa III:n. Ottelu lähti Alavuden kannalta tahmeasti liikkeelle. Pallo vain pomppi pelaajien lavassa ja alavutelaiset estivät varmaan itse enemmän tekopaikkoja kuin vaasalaiset. Pelin alussa Alavus nukkui vähän ja vaasalaiset pääsivät yllättämään saamalla muutaman vedon Minnalle asti. Suurin syy Vaasan piristyneeseen ilmeeseen oli ehdottomasti Vaasan uusi kapteeni, oikea urheilun monitoimilahjakkuus. Mutta ei yhdellä tai kahdella hyvällä pelaajalla pärjää tässä sarjassa.

Vähitellen SC Alavus pääsi peliin paremmin mukaan, mutta sitten Mia sai jäähyn, kun pallo sattui osumaan hänen käteensä. Vaasa ei saanut ylivoimallakaan luotua vaarallisia tilanteita. Kun Mia pääsi jäähypenkiltä, alkoi tapahtua. Mia sai pallon ja Anniina spurttasi salamannopeasti ylös (vaikka alla oli parin minuutin alivoiman hoitaminen). Mian loistava syöttö kahden vaasalaisen välistä ja Anniinan veto Vaasan maalivahdin taakse. Alavus siis siirtyi johtoon 1-0 ajassa 11.43.

Ensimmäinen erä loppui juuri, kun Alavus oli pääsemässä kunnolla peliin mukaan (eli erätauko tuli liian aikaisin). Tauolla kerrattiin rauhallisuutta ja sitä, että peli oli Alavuden (meidän), vaikka maaleja ei vielä ollutkaan tullut viime Vaasa-pelin malliin. Jatketaan vaan hyvää syöttöpeliä ja rauhallista rakentamista, niin peli aukenee kyllä jossain vaiheessa. Näin myös kävi. "Kolmen ämmän"-ketju aloitti toisen erän vahvasti. Pyörityksen jälkitilanteessa Sannamari pääsi irti vaasalaisesta ja iski kauden avausmaalinsa tarkalla vedolla etukulmaan (! ;D). Syöttäjänä Anniina.

Toisen erän puolessa välissä Liisa joutui lyömään vaasalaista mailaan maalintekotilanteessa ja ottelun tuomarit näkivät rikkeen rangaistuslaukauksen arvoiseksi. Näin Liisa istumaan penkille jännittämään sitä, saako kärsiä rangaistuksensa. Ei ollut mikään yllätys, että Catharina Hästbacka asettui ampumaan rangaistuslaukausta. Tuomarit joutuivat selittämään jonkin aikaa Kurikan toimitsijoille, miten merkinnät tällaisessa tilanteessa menevät, ja vaasalainen keskittyi annettuun mahdollisuuteen täysin siemauksin. Häntä ei olisi varmasti heilauttanut mikään, mitä ympärillä saattaisi tapahtua. Näin ei ollut myöskään yllätys, että Hästbacka teki varman maalin ja Vaasa kavensi tilanteeksi 1-2. Tasan minuutin päästä tästä Vaasa pääsi iskemään tasoitusmaalin tarkalla vedolla takakulmaan aivan tolpan viereen. Kaikki lähti hyökkäyspään pallonmenetyksestä. Klonk-ääni vaan kaikui Alavudelle asti, kun pallo "katosi" Anniinan lavasta. Ilmeisesti keski-alueen taika upposi. Joka tapauksessa Vaasa tasoitti pelin ja tilanteessa 2-2 oli Alavuden syytä ottaa aikalisä. Vaikka maaleista ei voinut ketään syyttää, "valmennus" katsoi tarpeelliseksi supistaa hieman kenttiä siihen asti, että voitto "varmistuisi", sillä ottelu oli edelleen selvästi Alavuden tulostaulun lukemista huolimatta.

Peli oli kuitenkin sen verran sekaisin, että vielä toisessa erässä ei se ratkennut. Erätauko tuli jälleen Alavuden kannalta "väärään aikaan". Toinen erä oli kuitenkin parempaa tekemistä Alavudelta kuin ensimmäinen ja pallokin pysyi välillä lavassa x). Kolmanteen erään lähdettiin edelleen ajatuksella "meidän peli". Ja harvoin se joukkue, joka jaksaa loppuun asti yrittää ja painostaa peliä, häviää. Niin myös SC:n mylly pyöri ja lopulta ajassa 36.36 pyöritys Vaasan päässä näkyi tulostaululla. Harjoitellut asiat alkoivat toimia myös pelissä ja Anniina iski hienon maalin kiertovedosta. Syöttäjänä toimi Anita. Tämä maali jäi myös voittomaaliksi. Ottelun viimeinen maali iskettiin lähivaparista, maalintekijänä hattutempun saanut Anniina ja syöttäjänä Anita. Harmi kyllä, pöytäkirjassa tekijä ja syöttäjä olivat väärinpäin, siksi Anniinalla on muka enemmän syöttöjä kuin muilla Mäkelillä, mikä ei tietenkään oikeasti pidä paikkaansa :D.

Peten ja Juuson (myös "valmentaja" yhtyy) tähdet Vaasa-pelistä:
*** Anniina
** Minna
* Mia
Picture
Alavuden kahden maalin etumatka ei vielä ratkaissut peliä, vaan vaasalaiset tulivat takaa. Kuva: Jussi Mertala

Toisesta pelistä KauWi:a vastaan tiedettiin tulevan vaikeampi peli kuin mitä Vaasa-peli oli. Joko KauWi:a pelotti, miten he saisivat murrettua Alavuden vahvan puolustuksen tai sitten heitä pelotti se, miten he saisivat pideltyä meidän nopeat hyökkääjämme aisoissa. Jompi kumpi syyhän se varmasti oli. Joka tapauksessa KauWi peruutti täysin ja yllätti SC Alavuden sumppupuolustuksellaan. Siltä se ainakin näytti, vaikka ehkä se ei ollut Wisan tarkoitus. Ja Alavus iski heti totutusti ottelun alkuun. Anita veti ja Anniina iski pallon riparista KauWi:n maaliin. Alavus siis johtoon 1-0 ajassa 3.36. SC:n valmennus oli valmistautunut huonosti ja ehti vasta ennen pelin alkua kentälle mennessään huudahtaa: "Pitäkää se kymppi!" Eli kovin tarkasti ei ollut SC Alavus pelaajavartiointia miettinyt. Tiedettiinpähän vain, että pitämällä numerot 10 ja 18 olisi epätödennäköistä hävitä. Ja niinhän siinä sitten kävi, että se kymppi sai pallon ilmaiseksi ja pääsi iskemään KauWi:n tasoihin. Pieni paniikki iski, mutta ensimmäinen erä selvittiin. KauWi pääsi kuitenkin peliin koko ajan paremmin mukaan.

Alavuden kapteenin johdolla sisuunnuttiin ja päätettiin iskeä heti toisen erän alkuun. KauWi:n pelaaja joutuikin rikkomaan Anitaa. Anita sai kuitenkin vielä pidettyä pallon ja niin jäähy siirtyi. Siinä taisi sitten moni unohtaa, mikä rike tapahtui ja koska. Nauhalta tarkistettuna tuomarit olivat oikeassa: selvä mailan painaminen. Täytyy kyllä myöntää, että nämä rikkeet jätetään (turhan) usein viheltämättä. Mutta tällä kertaa ei. Alavuden ylivoima toimi ja Noora syötti yhden päivän hienoimmista syötöistä poikkikentän Pirjolle, joka latasi pallon varmasti maaliin 20 sekunnin ylivoimapyörityksen jälkeen. Tällä maalilla Alavus siirtyi johtoon 2-1 ajassa 17.15. KauWi tasoitti pelin vajaa puoli minuuttia ennen toista erätaukoa. 

Kolmanteen erään lähdettiin taistelemaan, sillä jalka alkoi osalla jo painaa. Pelaajav. pyytää anteeksi vaihtopelaajilta, joita ei osannut hyödyntää. Kolmannessa erässä pallo pyöri lähes koko ajan Alavuden päädyssä - peli oli kääntynyt täysin. Oli vain ajan kysymys milloin KauWi iskee voittomaalin. Toki Alavudellakin (toisin sanoen Anniinalla) oli omat paikkansa, mutta Anniinakaan ei pystynyt yksin peliä ratkaisemaan eikä päässyt tekemään päivän viidettä maaliaan. Vaikka Alavuden puolustus oli hyvä, sattui vajaa neljä minuuttia ennen pelin loppua pieni nukahdus ja vastakkaisissa joukkueissa pelaavista sisarista Anne-Mari ratkaisi pelin siskonsa ja muiden alavutelaisten harmiksi. Kirjoittajan oma mielipide on, että Kauhava hyötyi siitä, että sillä oli ehkä vähemmän pelaajia kuin yleensä. Näin se pystyi peluuttamaan parhaita pelaajiaan enemmän. Ainahan tappioon löytyy hyvä selitys ;)

Peten ja Juuson mielestä tähtipelaajat:
*** Jenni T
** Tarja
* Sm


Ja muuta analyysiä lohkosta:

Eli 1/3 kaudesta on mennyt. Totta, että sarjataulukko on osin vertailukelvoton, koska kaikki joukkueet ovat pelanneet jotain joukkuetta vastaan jo kahdesti ja toista vastaan eivät ollenkaan. Silti pienet analyysit sarjataulukon tämän hetkisten sijoitusten perusteella:

1. ISB
Vielä tappioton, mutta tuskin ensi turnauksen jälkeen :D
ISB:llä on suhteellisen laaja pelaajamateriaali ja myös ratkaisijoita löytyy monista kentistä. ISB kohtasi kahdessa ensimmäisessä turnauksessa vain häntäpään joukkueita ja sai siitä itseluottamusta HiPa:a vastaan. Ehkä suurimpia nousijaehdokkaita.

2. KauWi
Monta niukkaa voittoa. Taistelutahtoa ja halua löytyy, mutta taitoa ja kuntoa on riittävästi vain muutamalla pelaajalla. Hyvän päivän sattuessa kiusaa mitä tahansa joukkuetta, mutta myös muilla on mahdollisuuksia pisteisiin hyödyntämällä KauWi:n heikkouksia. 

3. HiPa
Paljon vahvuuksia, vähän heikkouksia. Vain Alavus ja ISB onnistuneet viemään pisteitä. Mutta alkaako joukkueen yhteishenki rakoilla? ;) Siinä mielenkiintoinen kysymys. Vahva nousijaehdokas, mutta vielä on kautta paljon jäljellä.

4. KuRy
Tasainen joukkue. Nopeat lapualaisjunnut täydentävät joukkuetta hyvin. Myös valmentaja on saanut joukkueen vahvuudet hyödynnettyä. Vielä saa peli kuitenkin parantua, että nousisi kakkoseen. Potentiaalia kuitenkin on.

5. SC Alavus
Erinomainen puolustus maalivahdin johdolla. Osaa syötellä ja pelata monella tavalla. Myös pelaajat erittäin monipuolisia. Vahvuuksia löytyy, mutta osaako hyödyntää niitä, kas siinä pulma. Joukkuehenki sarjan eliittiä. Myös uudet pelaajat eli noin puolet joukkueesta tulleet hyvin mukaan. Kehityskelpoinen, saattaa yllättää.

6. Kauhajoki
Vähäinen pelaajamateriaali ainut syy, mikä estää menestymisen. Eli todennäköisesti tulee säilymään keskikastissa. Jos saa johonkin turnaukseen pari kenttää mukaan, saattaa yllättää. Tällä hetkellä kunto ei vaan yksinkertaisesti voi riittää.

7. Kokkola
Peli on hyvin organisoitua. Ehkä liiankin? Yksi hyvä pelaaja ja muilta tuntuu puuttuvan luovuus täysin. Taistelee ihan hyvin, jos peli ei hajoa. Jos Kokkolan pelin saa rikki, on odotettavissa suurinumeroisia lukemia.

8. Remix
Alkaa tippua sarjataulukossa, mikä on odotettu suunta jatkossakin. Pari nopeaa pelaajaa, mutta enää ei pääse yllättämään. Tai ei ainakaan pitäisi päästä. Maalivahdit avainasemassa. Ei osaa syötellä tai rakentaa peliä, mutta nopeudella pärjää kohtuullisesti.

9. PaSu
Juuri mikään ei vain onnistu. Peli alkaa olla aika sekaisin. Pari vinkkiä: kunnon roolitus ja paremmat hyökkäyksiin lähdöt, niin peli saattaisi avautua. Siihen asti tuskin on kova este kärkiporukoille. Tappioasema tuo sisukkuutta ehkä liikaakin ja silloin saattaa tulla kentän polliisit tutuksi. Tavoitteenasettelu ei taida olla aivan kohdallaan, hmm. Tai sitten joukkue menetti oikeasti pari pelaajaa, tiedä sitten... 
Saittekohan jo tarpeeksi ytyä tästä parin viikon päähän ;)

10. Vaasa
Taisteluhenkeä tuntui luovan yksi pelaaja. Pisteiden metsästys saattaa siis olla yhden pelaajan varassa, eli vaikeaa tulee olemaan. Muutama lisävahvistus ei olisi haitaksi. Maalivahdilla erittäin suuri vastuu. En haluaisi olla hänen paikallaan.- hidas peliko(o)staja
jepjep
13/11/2010 07:38:42 am

Mikä kumma siinä on, että yksi joukkue saa näissä kirjoituksissa pelkästään haukkuja niskaansa? Ei ymmärrä.

Reply
Sepittelijä
14/11/2010 03:35:31 am

Ei kaikkien joukkueiden oo pakko ottaa vinkistä vaaria, vaikka isänpäivä onkin. ;D

Reply
V***u mitä paskaa
14/11/2010 04:25:32 pm

Toiset ne jaksaa jauhaa! :DD

Ihan pieni korjaus tuohon kohtaan 9.
Pasu EI menettänyt pelaajia vaan PÄÄSI EROON eräästäkin perheestä, jonka jäsenet kuvittelevat itsestään liikoja, joille ei kelvannut mikään ja jotka pilasivat koko joukkueen hengen toiminnallaan!!!!!!

Reply
hyvä suomi
14/11/2010 05:11:12 pm

On se hyvä, että lukijat ottavat nuo sepustukset asiaankuuluvalla vakavuudella ja antavat sepittelijälle rakentavaa palautetta. Se avaa varmasti sepittelijälle uusia näkökulmia seuraaviin kirjoituksiin.. Niitä odotellessa:)

Erityiskiitos v***u-kommentoijalle asiallisesta kirjoituksesta. Ehkäpä Sinä voisit aloittaa omat pakinasivut, koska sana on noin kivasti hallussa. Ja nythän asiat on sitten Pasun kannalta varsin onnellisesti. Pasu on päässyt ikävistä pelaajista eroon ja se hyvä yhteishenki haisee Töysästä Alavudelle asti..

Reply
Jenni
14/11/2010 07:21:05 pm

Pidettäiskö kommentit puolin ja toisin asiallisina?

Reply
Ulkopuolelta katsottuna..
14/11/2010 07:30:18 pm

..sympatiat on Pasun puolella. Tsemppiä loppukauteen töysäläiset!!

Reply
Ulkona minäkin?
14/11/2010 09:33:59 pm

En ihan oo mukana, kuinka jonkun pakinointi voi noin paljon harmittaa, en löydä tekstistä mitään henkilökohtaista. Onkos näitten sivujen lukeminen edes pakollista, jos ne mieliharmia tuottaa?

Kommenttiennätystä kirjoittajalle pukkaa, ei voi mitään

Reply
Koutsi
14/11/2010 10:15:06 pm

Pakinoitsija voi jatkaa samaan malliin! Mukavaa luettavaa ja jos joku ottaa itteensä ni taitaa olla liian avoimet haavat =) terveisin ei töysäläinen eikä myöskään alvudelta! Keep up the good work

Reply
Anita
14/11/2010 11:00:56 pm

Kaikella kunnioituksella Armaat pasulaiset! Ettekö te nyt huomaa, että olette meidän Rakkaita "vihollisiamme" - sitä kunniaa ei ihan helpolla saakaan. Ei siitä pidä suinkaan suivaantua.

Tappiot ja voitot tulevat ja menevät. Niin teillä kuin meilläkin. Salibandy on ja pysyy tai ainakin sählääminen. Nauttikaahan pelistä - me ainakin! Ja sm nautiskelee lajista muutenkin, se suotakoon.

Jenni, eihän siis järjestysmiehiä tarvita, riittäähän tuomarit ;)

Reply
Anniina
14/11/2010 11:03:37 pm

Näitä kommennteja on Vähintään yhtä hauska lukea, kun itse tekstiä. Haluan kommenntteja lisää! Joukkuehenki ei oo vaan parantanut tasoa teillä, eikä meillä. Pitää sitä vaan jotakin muutakin olla. Kaikella kunnioituksella: Hyvä ruoka parempi mieli! =)

Reply
.
14/11/2010 11:38:26 pm

Helppohan Alavuden on omasta erinomaisuudestaan (ai mistä?) jauhaa, kun teillä on ollu jo 2 peliä Vaasaa vastaan :DDDD Itsehän juuri kirjoitit, että taulukko on vertailukelvoton?

Ja jos tällaisia analyysejä haluaa tehdä, pitäisi ne tehdä puolueettomana. Hyvänä esimerkkinä: kirjoitit Alavuden voittaneen Vaasan taidolla, mutta ainut syy miksi joku toinen joukkue voitti Vaasan, oli se että Vaasa oli väsyttänyt itsensä ekassa pelissä. Mitä h*lvettiä? Tyhmempikin sen tajuaa, että kyllä hitusen taitoakin tarvitaan voittaakseen suurinumeroisesti.

Noh, kirjoita vaan paskaa muista, teet vain palveluksen joukkueelle, kun toinen aliarvoi vastustajan luettuaan näitä tekstejä ;)

ps. HYVÄ PASU, näyttäkää Alavudelle ensi turnauksessa:) Terveisin ei-pasulainen

Reply
Puutarhuri
15/11/2010 12:12:26 am

Tunnelmahan on kuin suomi-ruotsi-maaottelussa.

Hieman kyllä huvittaa, ku joku toivottaa tsemppiä töysäläisille Alavuden joukkueen kotisivuilla. Sehän osoittaa, että sivut taitavat olla varsin kansainväliset ja suositut.

Terveiset pakinoitsijalle; jatka samaan malliin! Huumorinkukka on kaunein kukka (joskaan se ei taida kaikkien puutarhassa aina kovin hyvin kasvaa..)

Tasapuolisesti terveisiä myös kaikille salibandyn pelaajille ja sivujen laajalle lukijakunnalle yli kaikkien kuntarajojen!

Reply
Jenni -> Anita
15/11/2010 01:13:06 am

:)

Reply
Puutarhurille
15/11/2010 02:30:39 am

Mua taas huvittaa, kun kansainvälisyydeksi määritellään se, kun töysäläiset lukevat alavutelaisten nettisivuja! XD

Reply
kansainvälisyydestä
15/11/2010 03:06:07 am

oiskin muuten mielenkiintoista seuraavaksi keskustella - meinaatko, ettei tämmöisissä kauppakeskittymien ympäryskunnissa muka voi olla kansainvälistä - täh!

Reply
Se
15/11/2010 03:21:02 am

on kunnosta kiinni, jos häviää toises pelis. Ei sitä aina taidolla voiteta. Mä sen tiedän jos kuka. Joskus saattaa voittaa vaikka sentillä, ja se on sillon mittaajasta kiinni. Ja joskus se voi olla jopa tuomareista kiinni. Aina ne ei hyväksy maaleja, sitäkin on tapahtunu. Minkä muun joukkueen sivut on näin suositut? Kertokaa mulle niin mäki meen surffailemaan sinne, koska niitten täytyy olla erinomaiset sivut, että vetää tälle lukijamäärälle vertoja :)! P.S. Pasusta ei enää kommentteja, muuten siitä tulee julkkis!

Reply
.
15/11/2010 04:15:37 am

mutta ei oo mielestäni oikein väittää, että joukkue voittaa AINOASTAAN sen takia, että vastustaja on väsyttänyt itsensä ekassa pelissä. Niinkuin se olisi voittaneen joukkueen ainut etu?

ps. sivut ovat sen takia suositut, että tämä sepittelijä ylistää toisia joukkueita, kun toisista joukkueista kertoo kaikki heikommat puolet eikä mitään positiivista. Vähemmästäkin tulee paha mieli. Mutta sitä kai te alavutelaiset haluattekin?

Reply
Sepittelijä
15/11/2010 04:50:44 am

Yksin sepittelijä on palstan epämääräisen, mielikuvituksettoman ja luokattoman tekstin takana, ei pidä muita alavutelaisia siihen sotkea.

Kiitos kommenteista. Etenkin rakentava, kriittinenkin, palaute on aina paikallaan. Aivan samaa mieltä kommentoijien kanssa olen joistakin asioista. Mutta kovin vakavamielistä tästä palstasta ei taida saada, vaikka tämä salibandy kuolemanvakava asia onkin, muistattehan? Paitsi, jos te ihan tosissaan lupaatte ottaa vakavasti joka sanan.

Reply
Puutarhuri
15/11/2010 05:56:19 am

Niinpä niin, mahtoikohan sepittelijä ollenkaan arvata kuinka monimuotoista keskustelua kirjoitus herättää? Kansainvälisyyttä ja kauppa-asioitakin on jo sivuttu, hienoa. Pitäisköhän nyt jo siirtyä aiheissa ilmastonmuutokseen ja homojen siunaamiseen?

Luinpa silti vielä sepustuksen uudelleen ja mietin, mikä siinä nyt niin kovasti kiehuttaa. Ihan ei selvinnyt, koska minunkin ymmärrykseni mukaan kirjoitus oli tehty pilke silmäkulmassa ja kaikkia vastustajia "pölyisen salibandypallon kautta" katsellen? Ja ystävät hyvät, kuka nyt omaa joukkuettaan kehtaisi omilla kotisivuilla kovasti moittia?

Ja se on muuten iloinen asia, että kansainvälisyys- käsite huvitti jotakuta, koska sitäkään ei ollut tarkoitettu vakavasti otettavaksi:)

Keskustelut liikkuvat kaikkiaan sillä tasolla, että tämän puutarhurin on parasta pysytellä tästä eteenpäin vain viljelyhommissa ja jäädä odottelemaan seuraavaa satoa.. Ehkäpä muidenkin kannattaisi hengähtää välillä ja muistaa aiemmin kuultu sanonta: Hyvä ruoka, parempi mieli!

Reply
HYVÄ Sepittelijä!
16/11/2010 04:34:42 pm

Lisää vaan juttua kehiin, on jotakin muutakin odoteltavaa turnausten jälkeen, kuin tylsät tilastot;)

Reply
:)
16/11/2010 09:29:35 pm

Joo ihan mukava näitä on lukea, vaikka välillä kiehahtaakin :D:D

Reply
Ei tosikoille, vai miten se meni :)
17/11/2010 04:42:29 am

Ja saanen huomauttaa SC Alavus kuittaa, että me olemme sangen kiitollisia meidän "kolmesta ämmästä", kuten muistakin! :) Jos teillä hyvät Pasulaiset on jotain hampaankolossanne, niin suorittakaa nämä (lapselliset) vihanpurkauksenne henkilökohtaisesti kasvotusten ja kukin kenties katsomalla itseään peiliin muita arvostellessaan niinkin tosissaan. Meidän joukkuehenkemme ei toiveistanne huolimatta tule kärsimään kommentoinneista täällä tai muuallakaan. Päinvastoin. Teidänhän pitäisi nyt olla tyytyväisiä, mutta ilmeisesti se on nyt vielä pahempaa, kun vastajoukkue aiheuttaa painetta. Tavoitehan oli saada muutama ihminen pois koko kentältä, mutta siellä he aina vaan ovat ja tulevat olemaan. Voitaisiin jopa analysoida, onko se suhtautumistapa terveellistä, mutta jätetään se toiseen kertaan. :) Teidän joukkueennehan ei ole pilalla, joten voitte ystävällisesti siirtyä tähän päivään. Anteeksi, että en osaa todellakaan suhtautua vakavasti tuollaisiin huuteluihin. Päämääränä mikä?

En tiedä, miten tosikko on, jos näkee nämä sepustukset täällä vakavina ja varmoina, jopa loukkaavina. Jokainen on lopulta itse vastuussa siitä, mistä päättää ottaa itseensä ja loukkaantua. Varsinkin, kun tekstit on huumorilla tehty. Ymmärrän toki, että aaltopituus on selvästi hukassa. Toivottavasti "hermoilijat" osaavat kuitenkin hyödyntää avoimuuttaan oman joukkueensa keskuudessa asiallisemmin. Se jää nähtäväksi, ketä syytetään, jos tämä kausi ei lähde nousuun.

Katsotaanpa siis peiliin ja nostetaan suupielet ylös sekä pidetään huoli siitä, että on kivaa! :D Vielä on varaa kehittyä seuraaviin peleihin. Lopussa nähdään, kenen kantti kestää ja kenen vihanpurkaukset estävät kehittymisen. :) Onneksi kyse on vain salibandystä, asenteesta ja tiimityötaidoista. Helppoa kuin heinänteko! :)

Kentillä nähdään! :)

Reply
Lisää
17/11/2010 05:33:05 am

sepustuksia vaan kehiin!Ei näitä juttuja voi kukaan tosissaan ottaa,vaikka vakavasta lajista onkin kyse...
Ja hei, kertokaa kaikista joukkueista merkatut pelaajat!

Reply
Jenni
19/11/2010 05:12:31 pm

Suurin osa pasulaisista on edelleen hyvissä väleissä alavutelaisten kanssa, vaikka eri joukkueissa pelataankin. :)
Eli turistaan kun kohdataan, jatkossakin!

Reply
Anniina
11/10/2011 07:31:49 pm

totta kaai saa tulla juttelen kasvotusten, mutta näin jälkikäteen on niin parasta lukee näitä ja nauraa, eli kun juttelee jollekin, niin ei välttämättä muista puolen vuoden päästä, mistä on jutellut, toisin kun näistä kirjoituksista! :D joten lisää kommenttejaaa! :D

ReplyLeave a Reply.