Vaikka tämä on logosentrinen juttu, yrittäkää ymmärtää. Tällä kertaa käytössäni ei ollut reproduktiota pelistä.

Pelit pelattiin siis Kunto-Lutrassa eli vuorossa oli Alavuden kotiturnaus. Ja järjestelyt olivat moitteettomat ja päivä erittäin laatuisa.

Ensimmäisessä ottelussa Alavus kohtasi SB Vaasa II:n.

Etukäteen Vaasa oli hiukan pelätty vastus, osin siksikin että on ollut viime aikoina niin hyvä, ainakin toisinaan. Vaasan ja HiPan pelaajat ovat taidoiltaan lohkon kärjessä, mutta valitettavasti ne taidot eivät vain riitä tarpeeksi hyviin peliesityksiin.
Taisteleva puolustus ja huikeasti jo kauden kolmannen nollapelinsä torjunut Minna takasivat voiton Vaasaa vastaan. Kuva: Juha Pynttäri

Ottelun maalit tekivät Sanna, Anniina ja Elli ja ne syntyivät yhdessä hujauksessa toisen erän loppuun ja kolmannen erän alkuun. Alavus siis voitti salibandypelin 3-0, vaikka peli ei kaikkien mielestä salibandyä muistuttanutkaan.

Vaikka olen egosentrikko ihminen, niin ei tästä pelistä vain keksi muuta sanottavaa.

Lakonisesti: Hyvä peli.

Parhaana palkittiin Minna.
Polkkauksen perinteitä kunnioittaen.. Kuva: Juha Pynttäri

Päivän toisessa ottelussa Alavus kohtasi Nibacoksen. Tällä kertaa korkea karvaus oli myrkkyä alavutelaisille ja Nibacos oli heti ottelun alusta niskan päällä.
Maskipelin harjoittelua. Kuva: Juha Pynttäri

Nyt olen kaikkea muuta kuin enigmaattinen: Alavus oli huono ja Nibacos hyvä.

Eräitä labiaaleja alkoi kuulua, mutta edes allofoniset vaihtelut eivät Alavutta auttaneet. Ottelun clou oli Alavuden kannalta Hannan maali kolmannessa erässä. Se ei paljon tilannetta muuttanut, vaan Alavus hävisi ottelun lukemin 3-1.