SC Alavus naiset
 
Joukkueen viralliset palkinnot ovat paras pelaaja, tärkein pelaaja (MVP) sekä taistelija.

Paras pelaaja oli toisen kerran peräkkäin Anniina. Esim. pistepörssin voitto puhukoon puolestaan.

Taistelijaksi valmentajat valitsivat Irenen. Joku pelejä joskuskin vilkaissut voi ehkä yhtyä tähän näkemykseen.. :)

Tärkein pelaaja oli joukkueen äänestämä palkinto. Siihen vaikutti koko kauden pelit, eli joukkue äänesti jokaisen pelin jälkeen. Kriteereinä myös  muun muassa se, että tämän pelaajan kokonaispanos joukkueelle on merkittävin niin pelillisellä kuin henkisellä puolella. Ilman tätä pelaajaa joukkue ei olisi enää sama, vaan menettäisi todella paljon. Kaikki pelit huomioon ottaen todellinen tähtipelaaja eli joukkueen valinta tärkeimmäksi pelaajaksi oli Minna.
Minna, Irene ja Anniina olivat tärkeitä pelaajia läpi kauden.

Epävirallisemmat palkinnot:

Valmentajat palkitsivat lisäksi Helin ja Jossun. Heli pelasi loistavan kauden loukkaantumiseensa asti. Jossu on yksi niistä pelaajista, jotka oikeasti kuuntelevat, mitä pitäisi tehdä.
Palkitut yhteiskuvassa.

Joukkueen äänestämät palkinnot kaudella 2011-12:

Paras hyökkääjä
Palkinto myönnetään hyökkääjälle, joka on menneellä kaudella osoittanut erinomaisia taitoja hyökkäyspäässä ja joka samalla on myös merkkauttanut itselleen myös siitä todistavan, merkittävän maali ja/tai syöttömäärän. Paras hyökkääjä on se pelaaja, joka pelistä toiseen pelaa tasaisen hyvin ja myös ratkaisee tärkeät/tiukat ottelut tekemällä tärkeitä maaleja (avaus-, voitto- ja tasoitusmaaleja), eikä se, joka mässäilee pisteillä ainoastaan "helpoissa otteluissa". Paras hyökkääjä esittää myös väläyksittäin uskomattomia taitavia suorituksia.

Paras hyökkääjä: Anita


Paras puolustaja
Palkinto myönnetään puolustajalle, joka osaa puolustaa tehokkaasti ja ärhäkkäästi omaa maalia, mutta samalla osaa myös rakentaa ja rauhoittaa joukkueen peliä. Tämä pelaaja kunnostautuu kauden aikana toistuvasti pelastamalla varmoja maaleja. Tärkeä osa puolustuspelaamista tänä päivänä on myös tukea hyökkääjiä hyökkäyspäässä. Paras puolustaja kerää lisäksi jonkin verran pisteitä kauden aikana, vaikka se ei olekaan pelipaikan ensisijainen tehtävä.

Paras puolustaja: Irene


Paras tyyppi
Kategorian voittaja on joukkueen mukavin tyyppi niin kentällä kuin myös sen ulkopuolella. Tämä pelaaja naurattaa, auttaa ja tukee pelikavereita tilanteessa kuin tilanteessa.

Joukkueen parhaat tyypit: Eve, Tarja ja Minna


Kovin tsemppaaja
Palkinto myönnetään pelaajalle, joka kovalla asenteella ja omalla esimerkillään näyttää koko joukkueelle miten paljon enemmän sitä voikaan kentällä tehdä, jos vain haluaa. Tämä pelaaja ei välttämättä tee paljon maaleja ja pisteitä kauden aikana, mutta ottaa aina täyden ilon irti onnistuessaan. Tämä pelaaja juoksee yhtä kovaa ylös hyökkäykseen kuin alas puolustukseenkin. Kovin tsemppaaja on usein se pelaaja, joka vaikealla hetkellä pelkällä asenteellaan väläyttä ä jollain tavalla ja aukaisee koko joukkueen pelin.

Kovin tsemppaaja: Minna


Eniten kehittynyt
Palkinto myönnetään pelaajalle, joka menneen kauden aikana on kehittynyt eniten. Kyseessä voi olla joko henkilökohtainen tekniikka, joukkuepelaaminen, harjoitteleminen tai yleinen asenne ja tekeminen.

Eniten kehittynyt: Satu


Vuoden tulokas/yllättäjä/suoritus
Palkinto myönnetään uudelle pelaajalle, joka on nopeiten ja parhaiten sopeutunut joukkueeseen niin pelikentällä kuin myös sen ulkopuolella.
Välttämättä kyseessä ei ole mikään pistenikkari, vaan kyseessä voi olla myös pelaaja, joka on menneellä kaudella vakuuttanut vahvasti jollain tai monella eri osa-alueella.
Kyseessä voi myös olla "vanha pelaaja", joka on yhtäkkiä saanut tuulta purjeisiin ja kaikkien yllätykseksi pelannut loistavan kauden ylittäen itsensä.
Palkinto voidaan myös myöntää jonkin tietyn yksittäisen näyttävän ja mieleenpainuvan suorituksen vuoksi.

Vuoden suoritus: Minnan rankkaritorjunta karsintapelissä SB Vaasaa vastaan


Vuoden kiertopalkinto
Palkinto myönnetään suoraan sen perusteella kuka pelaaja on saanut eniten yksittäisiä ääniä kaikki yllä mainitut kategoriat yhteen laskettuna. Koska pelaajat itse antavat ääniä toisilleen kertoo tämä siitä, että pelaaja on vakuuttanut joukkuetoverinsa monella eri osa-alueella menneellä kaudella.

Palkinnon saaja: Irene (Kolmen kärki: 1. Irene , 2. Minna, 3. Anniina)
Ylärivi: Ire (taistelija ja paras puolustaja), Anniina (paras pelaaja), Heli (valmentajan palkinto), alarivi: Anita (paras hyökkääjä), Eve (paras tyyppi), Minna (tärkein pelaaja, paras tyyppi, kovin tsemppaaja ja vuoden suoritus), Jossu (valmentajan palkinto), Tarja (paras tyyppi).

Lisäksi kunniamaininta kolmelle ahkerimmalla harjoittelijalle eli Anitalle, Jennille ja Anniinalle.Aurinkoista kesää kaikille! =)

Ja reeni-intoa.. ;)


fanipala
25/5/2012 06:22:52 pm

..pelkkää raitaa..grrrr.. :)

ReplyLeave a Reply.