SC Alavus naiset
 
Alavuden vastustajina tällä kertaa NJ, ISB ja Lapua.

Ensimmäisenä Jymy. Jymy pyöritti ensimmäisessä erässä palloa, Alavus puolusti ja teki loistavia vastahyökkäyksiä. Peli oli hyvin rauhallista ja Alavus pelasi fiksusti eikä väsyttänyt itseään vieä raskaan päivän ensimmäisessä pelissä.

Ensimmäisessä erässä maali oli erittäin lähellä monta kertaa, mutta erä päättyi maalittomasti. Erässä Minnalle vain yksi torjunta.

Peli oli ehkä maailman helpoin, juosta ei tarvinnut. Silti Alavus sai paljon hyviä katkoja ja pahoja paikkoja Jymyn päätyyn.  
Tämän kentällisen yhteispeli toimi heti alusta lähtien ja A. Mäkelät loivatkin ottelun molemmat maalit Jennin ja Pirjon osallistuessa toiseen maaleista. Kuva: Teemu Niemistö

Ireneltä nähtiin hieno ilmaveivi, mutta pallo ei aivan mennyt maaliin. Ensimmäinen maali syntyi toisen erän viimeisellä minuutilla. Anniina veti kaikkien ohi. Pallo pomppasi päädystä Jennille, joka iski pallon maaliin. Anniina jäi upeasta suorituksesta huolimatta jostain syystä ilman syöttöpistettä. Jenni osasi olla jälleen oikealla paikalla oikeaan aikaan. Hienoa!

Ottelun toinen maali syntyi ajassa 43.36. Anniina oli loistavassa maskissa, kun Irene pujottelee koko kentän ja vetää tarkasti takakulmaan. 

Peli päättyi Alavudelle 2-0.

Ellalla oli todella hyvä debyyttipeli ja hän olisi ansainnut tähtiä. Samoin Anita. Valmennuksen tähdet tällä kertaa kuitenkin näin:

*** Satu
** Irene
* Minna

Järjestäjät palkitsivat parhaana Irenen.
Elli, Anita ja Ella karvaamassa palloa pois ja ennen kaikkea tukemassa toisiaan. Kuva: Teemu Niemistö Toisessa ottelussa vastassa kotijoukkue ISB. Peli alkoi vauhdikkaasti. Isbi 1-0-johtoon. Ja toinen ISB:n maali oli aika räikeän tuomarivirheen seurausta, mutta voivotella voi jälkeenpäin. Tässä pelissä sai rikkoa, tosin parin maalin jälkeen peli vähän rauhoittui. Ensimmäinen erä ilmajokisille 3-0.

1-3-kavennusmaalin iski Anniina. Jenni teki upean liikkuvan maskin, kun Anniina kiersi ja veti maalin normipaikalta kaukaa.

Sitten Alavus alkoikin tehdä pallonriistoja. Yksi hieno hetki oli, kun Pirjo riisti pallon entiseltä joukkuetoveriltaan. Sitten Irene riistää pallon, harhauttaa maalivahdin ja kaventaa tilanteeksi 2-4. Viileitä harhautuksia, jalkojen välistä tai jostain muualta..
Kumpi on helpompi pysäyttää, Irene vai aika? Kuva: Teemu Niemistö

Kolmannen Alavuden maalin iski Hanna. Irene syötti kulmaan, josta Hanna haki pallon ja kiersi itsensä keskelle. Hanna vääntää itsensä vetopaikalle kenties taitavammin kuin kukaan.

Kolmas erä oli täysin Alavuden hallintaa. Hyvä liike ja hyvät syöttöratkaisut. Se ei valitettavasti vain riittänyt voittoon – Ilmajoki vei pisteet lukemin 4-3.

Ja niin, ei ole ihme että ISB hävisi viimeisen pelin, niin paljon heidän ykköskenttänsä pelasi Alavutta vastaan, että varmasti väsyivät.

Tähdet:
*** Hanna
** Ire
* SM

Parhaana palkittiin Anniina.  
Pirjon oivallinen katko Ilmajoen kulmavaparista. Kuva: Teemu Niemistö
Päivän viimeisenä pelinä se tunteita herättävin peli. Odotetuin, pelätyin vai mitä, sitä voi vain arvailla... Vastassa siis Lapua.

Ensimmäinen erä oli aika poikkeuksellinen Alavuden peliksi, sillä pallo oli Alavuden hallussa. Erän puolessa välissä Irene sai lievästi ottaen kummallisen jäähyn, mutta hänhän on Irene... Turha kai mainitakaan, että alivoima selvittiin. Mainitsenpa nyt kuitenkin, että tulee vähän tekstiä.

Pirjon hyökkääminen sujui hyvin, sen huomasi. Jokainen huomaa, että pelisilmää ainakin löytyy.

Ensimmäinen maali syntyi toisen erän puolessa välissä. Sanna syöttää ja Anniina vetää kovan vedon aivan etuyläkulmaan. Upea syöttö, komea maali.

Toisen erän lopussa vielä Irenen loistava pystyavaus keskelle, josta ei voinut muuta kuin pistää pallo verkkoon. Ehkä kauden hienoimpia syöttöjä keskeltä läpi. Kahden erän jälkeen Alavudelle 2-0.
Kyllä Alavudeltakin nuoria ja nopeita pelaajia löytyy, palloa riistämässä yksi sellainen. Kuva: Teemu Niemistö

Kuten arvata saattaa, Lapuakin vielä iski maaleja. Joku hakkasi Anitalta pallon pois... ja Lapua kavensi. Ja tekihän se pian toisenkin maalin.

Kristallipalloni kertoo Lapuan olevan kohta melkein yhtä suosittu joukkue kuin Alavus, kummallista.

Ottelussa vielä Irenen loistava seinäsyöttö Sannan kautta, josta Irene pääsi yksin maalille. Hyvää yhteispeliä heiltä. Syötöt kulkivat muutenkin paikoin todella hienosti pelaajalta toiselle läpi päivän.

Pelin lopussa Minna torjui mahtavan läpiajon jaloillaan.

Peli päättyi tasapeliin 2-2.

Tähdet:
*** Ire
** Minna
* Satu

Parhaana palkittiin Minna.- hlLeave a Reply.